Brandwachten bij TopBrandwachten

Ben jij brandwacht?

Onze collega’s van de afdeling TopBrandwachten zorgen er iedere dag voor dat, dankzij de inzet van brandwachten, de veiligheid bij haar opdrachtgevers gewaarborgd is.

Zorg jij ervoor dat alles bij onze opdrachtgevers (brand)veilig blijft? Dan zoeken wij jou! Wij zijn namelijk altijd op zoek naar Rijksgediplomeerde Brandwachten (zzp’ers op projectmatige basis of ad-hoc basis)! Neem zo snel mogelijk contact met ons op via telefoonnummer 075-6151045. Wil je graag eerst iets meer weten wat onze afdeling TopBrandwachten voor jou kan betekenen? Klik dan op onderstaande afbeelding.

 

Bent u als bedrijf op zoek naar één of meerdere brandwachten?

Het is verplicht, al dan niet in opdracht van bevoegd gezag, een brandwacht in te huren wanneer de brandveiligheid gewaarborgd moet worden. Brandwachten houden toezicht op eventuele rookontwikkeling, zullen een beginnende brand pogen te blussen, schakelen eventueel de brandweer en de ontruimingsinstallatie in, begeleiden een noodzakelijke ontruiming, vangen de brandweer op enz.
Brandwachten staan dus voor de brandveiligheid van uw organisatie alsook voor de veiligheid van een ieder die zich op dat moment in uw pand bevindt.

Bij TopBrandwachten kunt u terecht voor de inhuur van één of meerdere brandwachten, zowel voor eenmalige projecten als voor projecten van lange duur. Klik op onderstaande afbeelding om naar de website van onze collega’s van de afdeling TopBrandwachten te gaan en kijk  wat zij voor uw organisatie kunnen betekenen.