Voor werkgevers

 

Plaats vandaag nog uw vacature bij Dumol Jobs en wij gaan direct voor u aan de slag!

Dumol Jobs levert niet alleen flexkrachten, maar kan ook de Werving & Selectie van personeel voor uw bedrijf verzorgen. Wij zijn onderdeel van De Veiligheidscirkel en gevestigd in de Zaanstreek. De Veiligheidscirkel bestaat uit TopBHV (BHV trainingen), TopVCA, TopBlusser, TopBrandwachten, Top Safety & Security, BHV-ontruimingsoefening en Top Safety Jobs / Dumol Jobs. Onze uitzendafdelingen Top Safety Jobs en Dumol Jobs richten zich beiden op functies gericht op veiligheid. Door onze concentratie op veiligheidsfuncties hebben wij veel kandidaten in ons bestand, die in het bezit zijn van een diploma MVK (Middelbaar Veiligheidskundige) en/of HVK (Hogere Veiligheidskundige).

Met een scherp oog voor kwaliteit en karakter bouwen wij elke dag aan ons netwerk van gekwalificeerde mensen. Zo hebben wij altijd de beschikking over een ruim aanbod van kandidaten met de juiste specialismes en ervaring, voor de meest uiteenlopende opdrachten.

 


 

Flexkrachten

Heeft u behoefte aan tijdelijke arbeidskrachten, bijvoorbeeld vanwege ziekte of piekwerkzaamheden óf kunt u om wat voor reden dan ook niet goed inschatten hoeveel werk er is en voor hoe lang? Laat Dumol Jobs dan voor u op zoek gaan naar een of meerdere flexkrachten. Een flexkracht van Dumol Jobs kan een uitzendkracht zijn, maar ook een ZZP’er. U meldt uw vacature bij ons aan en wij gaan direct voor u op zoek naar een geschikte en gemotiveerde kandidaat. Als een uitzendkracht bij u aan de slag gaat, leggen we de samenwerking vast in een uitzendovereenkomst. Hierin staat onder meer hoe lang de uitzendkracht bij u werkzaam zal zijn, voor welk loon en het bijbehorende tarief en wie waarvoor aansprakelijk is. Wilt u meer informatie over de inhoud en betekenis van een uitzendovereenkomst of wilt u een aanvraag voor een uitzendkracht bij ons uitzetten? Neem vrijblijvend contact met ons op via 075-6151045 of via info@dumol.nl.

Zoals hierboven al aangegeven leveren wij niet alleen uitzendkrachten, maar beschikken wij ook over een netwerk van ervaren ZZP’ers voor zowel kleine als grote projecten. Een ZZP’er van Dumol Jobs kunt u al vanaf een paar uur inhuren. Een voordeel van onze ZZP’ers is dat ze zeer deskundig zijn op hun vakgebied. Ons netwerk van zelfstandige professionals bestaat uit mensen die veel ervaring hebben in functies op het gebied van veiligheid (Middelbare Veiligheidskundigen en Hogere Veiligheidskundigen), maar ook zelfstandige professionals op het gebied van preventie, EHBO, brandwacht, veiligheidswacht en beveiliging. Wilt u direct een aanvraag doen voor één of meerdere ZZP’ers voor uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op via 075-6151045 of via info@dumol.nl.

 

Waarom kiest u voor flexkrachten van Dumol Jobs?

 • Uw wensen en eisen zijn ons startpunt.
 • Wij zijn gespecialiseerd in vrijwel alle branches en vakgebieden.
 • Onze kandidaten voldoen aan de gewenste kwalificaties.
 • Wij beschikken over een grote pool van flexkrachten en een groot netwerk van ZZP’ers.
 • Wij verzorgen voor u de werving en (voor)selectie.
 • Wij ondersteunen u als dat nodig is, bijvoorbeeld bij de planning van grote aantallen flexmedewerkers.
 • Wij zijn helder, duidelijk en betrokken.

 


 

Werving & Selectie

Werving & selectie vraagt om specifieke kennis en ervaring en daarom helpen wij u er graag mee. Bij Werving & Selectie gaat Dumol Jobs voor u op zoek naar dé beste kandidaat, die direct binnen uw bedrijf onder contract komt. U bent dus vanaf het moment van indiensttreding van de nieuwe medewerker de officiële werkgever.

Het invullen van een vacature is tijdrovend en veeleisend werk. Het bestaat uit een flink aantal stappen, waarbij wij u graag helpen. Om te beginnen met het opstellen van het profiel van uw ideale kandidaat. Vervolgens gaan wij voor u op zoek! Naast ons grote netwerk én ons omvangrijke bestand aan potentiële kandidaten op elk niveau, maken wij ook gebruik van onder andere onze eigen website, vacaturesite Indeed en social media kanalen als Facebook, Instagram en LinkedIn. Vervolgens selecteren wij de meest veelbelovende kandidaten. U ontvangt een rapportage en samen bepalen we wie er uitgenodigd wordt, eventueel nadat wij de eerste sollicitatiegesprekken hebben gevoerd.

Wilt u meer weten over Werving & Selectie via Dumol Jobs of wilt u direct een aanvraag plaatsen? Neem vrijblijvend contact met ons op via 075-6151045 of via info@dumol.nl.

Waarom kiest u voor Werving & Selectie via Dumol Jobs?

 • Wij kennen de kanalen waar we de beste kandidaten kunnen vinden.
 • U hebt toegang tot ons uitgebreide bestand met potentiële kandidaten.
 • Wij werken snel en discreet.
 • Wij zijn helder, duidelijk en betrokken.

 


 

De Veiligheidscirkel

Zoals hierboven beschreven is Dumol Jobs onderdeel van de Veiligheidscirkel. De Veiligheidscirkel bestaat verder uit TopBHV, TopBlusser, TopVCA, BHV-Ontruimingsoefening, TopBrandwachten en Top Safety Jobs.

Bij De Veiligheidscirkel kunt u terecht voor o.a.:

 • BHV trainingen, zowel op maat als individueel op onze locatie of incompany (25% korting vanaf 6 deelnemers bij incompany training);
 • verhuur, controle en onderhoud blusapparatuur;
 • ontruimingsplannen/-plattegronden;
 • ontruimingsoefeningen;
 • aanschaf en onderhoud AED apparatuur;
 • VCA trainingen;
 • brandwachten, beveiligers, MVK-ers, HVK-ers en overig personeel op het gebied van veiligheid.

Heeft u vragen over óf bent u geïnteresseerd in de diensten van onze overkoepelende organisatie De Veiligheidscirkel? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 075-6151045 of via info@dumol.nl. Wij nemen graag de mogelijkheden met u door.