Voor werkgevers

Mensen zijn ons werk. Met een scherp oog voor kwaliteit en karakter bouwen wij elke dag aan ons netwerk van gekwalificeerde mensen. Zo hebben wij altijd de beschikking over een ruim aanbod van kandidaten met de juiste specialismes en ervaring, voor de meest uiteenlopende opdrachten.

Dumol Jobs levert naast uitzendkrachten ook detacheringspersoneel en kan de werving & selectie voor uw bedrijf verzorgen. Hieronder staat beschreven wat deze verschillende vormen van uitzenden inhouden.

Uitzenden

Dit is een manier om te voorzien in tijdelijke arbeidskrachten, bijvoorbeeld bij ziekte of piekwerkzaamheden of als u om een andere reden niet goed kunt inschatten hoeveel werk er is en voor hoe lang. U meldt uw vacature bij ons aan en wij zoeken voor u een geschikte en gemotiveerde kandidaat. Als een uitzendkracht bij u aan de slag gaat, leggen we de samenwerking vast in een uitzendovereenkomst. Hierin staat onder meer hoe lang de uitzendkracht bij u werkzaam zal zijn, voor welk loon en het bijbehorende tarief en wie waarvoor aansprakelijk is.

Waarom kiest u voor uitzendkrachten van Dumol Jobs?

 • Uw wensen en eisen zijn ons startpunt.
 • Wij zijn gespecialiseerd in vrijwel alle branches en vakgebieden.
 • Onze kandidaten voldoen aan de gewenste kwalificaties.
 • Wij verzorgen voor u de werving en (voor)selectie.
 • Wij ondersteunen u als dat nodig is, bijvoorbeeld bij de planning van grote aantallen flexmedewerkers.
 • U betaalt uitsluitend de gewerkte uren, volgens een vooraf overeengekomen tarief.
 • Wij zijn helder, duidelijk en betrokken.

 

Detacheren

U heeft voor langere tijd gemotiveerde professionals nodig, maar kunt nog niet overzien of die behoefte structureel is? Dan is detacheren de oplossing die u zoekt. Wij geven u de zekerheid van gespecialiseerde medewerkers, maar zonder financiële risico’s. Onze professionals kunnen voor langere of kortere tijd bij u aan het werk.

Met detachering krijgt u wel de beschikking over professionele medewerkers, maar loopt u niet de financiële risico’s van een vast contract. Wij werven en selecteren hbo’ers en wo’ers met minimaal twee jaar werkervaring. Deze medewerkers zijn bij u aan het werk, maar zijn in dienst van Dumoljobs. Zij hebben de zekerheid van een contract en goede arbeidsvoorwaarden en u heeft de beschikking over gemotiveerde en hooggekwalificeerde medewerkers voor een vooraf overeengekomen periode. Dus u heeft er verder geen omkijken naar.

Waarom kiest u voor detacheren via Dumol Jobs?

 • Wij stellen alleen maar gemotiveerde kandidaten aan u voor.
 • U bepaalt met welke professional(s) u verder wilt.
 • Wij nemen u de contractuele rompslomp uit handen.
 • U betaalt wekelijks het overeengekomen aantal uren.
 • Geen risico’s; niet financieel en niet bij ziekte of arbeidsongeschiktheid.
 • Wij zijn helder, duidelijk en betrokken.

 

Werving & Selectie

Werving & selectie vraagt om specifieke kennis en ervaring en daarom helpen wij u er graag mee. Wij hebben de kennis, het netwerk en natuurlijk ons omvangrijke bestand aan potentiële kandidaten op elk niveau.

Het invullen van een vacature is tijdrovend en veeleisend werk. Het bestaat uit een flink aantal stappen, waarbij wij u helpen. Om te beginnen met het opstellen van het profiel van uw ideale kandidaat. Vervolgens gaan wij voor u op zoek en selecteren de meest veelbelovende kandidaten. U ontvangt een rapportage en samen bepalen we wie er uitgenodigd wordt, eventueel nadat wij de eerste sollicitatiegesprekken hebben gevoerd.

Waarom kiest u voor Werving & Selectie via Dumol Jobs?

 • Wij kennen de kanalen waar we de beste kandidaten kunnen vinden.
 • U hebt toegang tot ons uitgebreide bestand met potentiële kandidaten.
 • Wij werken snel en discreet.
 • Wij zijn helder, duidelijk en betrokken.

 

We zijn ervan overtuigd dat Dumol Jobs de komende jaren een belangrijke rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes.

Dumol Jobs is lid van NBBU en tevens SNA gecertificeerd. Kortom een betrouwbare partner!