Over ons

Dumol Jobs, de sterke schakel in arbeidsbemiddeling!

Dumol Jobs is in 2017 opgericht door eigenaar Ralph Molenaar met de focus op een persoonlijke aanpak.

Dumol Jobs is net als onze uitzendtak Top Safety Jobs onderdeel van De Veiligheidscirkel. De Veiligheidscirkel is de overkoepelende organisatie van de afdelingen TopBHV, TopVCA, TopBrandwachten, TopBlusser, BHV-ontruimingsoefening, Top Safety & Security, Top Safety Jobs en Dumol Jos. Dumol Jobs richt zich met name op flexibele functies (uitzenden en ZZP) én vaste functies (Werving & Selectie) op het gebied van veiligheid bij ondernemingen en overheden. Functies voor Middelbare Veiligheidskundigen (MVK), Hogere Veiligheidskundigen (HVK) en voor een ieder die op zoek is naar een baan gericht op veiligheid. Denk hierbij aan preventie, EHBO, brandwacht, veiligheidswacht en beveiliging.

We kijken en luisteren goed naar de wensen van onze opdrachtgevers, de bedrijfscultuur en de omgangsvormen binnen het bedrijf. Met potentiële kandidaten houden we een uitgebreide intake en kijken daarbij naar persoonlijkheid, talent en ambities. Ieder mens bezit een mix van eigenschappen, net zoals de organisaties waarmee we samenwerken. Door onze persoonlijke aanpak zorgen wij voor de ideale match tussen opdrachtgever en werknemer!

Mensen zijn ons werk. Met een scherp oog voor kwaliteit en karakter bouwen wij elke dag aan ons netwerk van gekwalificeerde en gemotiveerde mensen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van onze opdrachtgevers en onze medewerkers. Wij onderhouden dan ook regelmatig contact met u als opdrachtgever en met jóu als medewerker.

 

Toegevoegde waarde in arbeidsbemiddeling!

Ons doel is om de bedrijven van onze opdrachtgevers goed te laten draaien door gemotiveerde medewerkers met verstand van zaken bij hen in te zetten. Daarom selecteren wij met grote zorg de beste flexkrachten.

We hebben ervaring met het plaatsen van goedgekwalificeerde medewerkers op alle functieniveaus (MBO/HBO) in verschillende disciplines en bij een brede variatie aan bedrijven. Onze expertise in het recruitmenttraject zetten we uiteraard ook in als we de werving en selectie van vaste medewerkers voor onze opdrachtgevers overnemen. Wij zoeken niet alleen naar mensen met de juiste papieren, maar vooral ook naar mensen die passen in het bedrijf; mensen die van toegevoegde waarde kunnen zijn.

De gehele afhandeling van onze dienstverlening voldoet aan onze hoge kwaliteitseisen.

Dumol Jobs staat voor:

 • betrouwbaarheid en zekerheid;
 • flexibiliteit en snelheid;
 • een vast en deskundig contactpersoon;
 • een persoonlijke benadering;
 • een financieel betrouwbare partner;
 • een deskundig arbeidsbemiddelingsbureau;
 • een professionele organisatie;
 • een platte organisatiestructuur.

 

Onze mensen staan voor u klaar!

Voor meer informatie of vragen, neem vrijblijvend contact op met één van onze recruiters:

Yvonne Loocks, 

e-mail: Yvonne@dumoljobs.nl

tel.nr.: 075-6151045 

 


 

De Veiligheidscirkel

Zoals hierboven beschreven is Dumol Jobs onderdeel van de Veiligheidscirkel en gevestigd in de Zaanstreek. De Veiligheidscirkel bestaat verder uit TopBHV, TopBlusser, TopVCA, TopBrandwachten, BHV-Ontruimingsoefening, Top Safety & Security en Top Safety Jobs.

Bij De Veiligheidscirkel kunt u terecht voor o.a.:

 • BHV trainingen, zowel op maat als individueel op onze locatie of incompany (25% korting vanaf 6 deelnemers bij incompany training);
 • verhuur, controle en onderhoud blusapparatuur;
 • ontruimingsplannen/-plattegronden;
 • ontruimingsoefeningen;
 • aanschaf en onderhoud AED apparatuur;
 • VCA trainingen;
 • brandwachten, beveiligers, MVK-ers, HVK-ers en overig personeel op het gebied van veiligheid.

Heeft u vragen over óf bent u geïnteresseerd in de diensten van onze overkoepelende organisatie De Veiligheidscirkel? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 075-6151045 of via info@dumol.nl. Wij nemen graag de mogelijkheden met u door.