Over ons

Dumol Jobs, de sterke schakel in arbeidsbemiddeling!

Dumol Jobs is in 2017 opgericht door eigenaar Ralph Molenaar met de focus op een persoonlijke aanpak.

We kijken en luisteren goed naar de wensen van onze opdrachtgevers, de bedrijfscultuur en de omgangsvormen binnen het bedrijf. Met potentiële kandidaten houden we een uitgebreide intake en kijken daarbij naar persoonlijkheid, talent en ambities. Ieder mens bezit een mix van eigenschappen, net zoals de organisaties waarmee we samenwerken. Door onze persoonlijke aanpak zorgen wij voor de ideale match tussen opdrachtgever en werknemer!

Mensen zijn ons werk. Met een scherp oog voor kwaliteit en karakter bouwen wij elke dag aan ons netwerk van gekwalificeerde mensen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van onze opdrachtgevers en onze medewerkers. Wij onderhouden dan ook regelmatig contact met u als opdrachtgever en met jóu als medewerker.

 

 

Toegevoegde waarde in arbeidsbemiddeling!

Ons doel is om de bedrijven van onze opdrachtgevers goed te laten draaien door gemotiveerde medewerkers met verstand van zaken bij hen in te zetten. Daarom hebben wij de beste uitzendkrachten in dienst, die we met grote zorg hebben geselecteerd.

We hebben ervaring met het plaatsen van goedgekwalificeerde medewerkers op alle functieniveaus en in alle disciplines, bij een brede variatie aan bedrijven in nagenoeg alle branches; als uitzendkracht of op detacheringsbasis. Onze expertise in het recruitmenttraject zetten we uiteraard ook in als we de werving en selectie van vaste medewerkers voor onze opdrachtgevers overnemen. Wij zoeken niet alleen naar mensen met de juiste papieren, maar vooral ook naar mensen die passen in het bedrijf; mensen die van toegevoegde waarde kunnen zijn.

De gehele afhandeling van onze dienstverlening voldoet aan onze hoge kwaliteitseisen.

Dumol Jobs staat voor:

  • betrouwbaarheid en zekerheid;
  • flexibiliteit en snelheid;
  • een vast en deskundig contactpersoon;
  • een persoonlijke benadering;
  • een financieel betrouwbare partner;
  • een deskundig arbeidsbemiddelingsbureau;
  • een professionele organisatie;
  • een platte organisatiestructuur.